4 bästa shoppingtipsen just nu

Att rucka på kvaliteten för att komma undan billigare är inget för den med stil. Kvalitet ska alltid komma före, men kan priset pressas till lägsta möjliga nivå är det en mycket välkomnad bonus. Här listar jag därför mina 4 bästa shoppingtips för den som vill behålla kvaliteten – men samtidigt rucka på priset. 

Jag älskar tjänster som gör saker åt en. Speciellt om de är gratis. På www.gratislandet.se bevakar de ständigt rabattkoder och priser, vilket gör att du enkelt kan hitta erbjudanden som passar just dig. De har allt:

  • Skönhetsprodukter
  • Kläder
  • Skor
  • Smycken
  • Mat
  • Upplevelser

Och mycket annat!

Billigt, billigt, billigt!

Vi är många som älskar antikviteter och surfar längtansfullt runt på olika auktionsbyråer för att komma över nån kultig lampa, byrå eller drinkbord. Men let’s face it – det är inte direkt billiga grejer det handlar om. De sakerna som auktionsbyråerna får in har de ofta fyndat på dödsbon eller på, precis, loppisar. Varför gå en omväg genom dem? Att handla på loppis är en kul aktivitet att göra med vännerna en lördag.

Och på tal om kvaliteten. Är du en sån där som klickar hem var och varannan billig pryl på Wish ska du vara mycket vaksam. Dessa prylar är billiga, men det finns ingen som helst kvalitetsgaranti. Om du har missat senaste tidens nyheter kring Wish-laddare som fattar eld, så får du ta och läsa på innan du köper något från dessa giganter. Det här är kanske ett av de viktigaste shoppingtipsen som var och varannan person får ha med sig i bakhuvudet.

Tillhör du en av de där som ändå gillar att odla lite i köksfönstret eller balkongen? Pratar vi kvalitetsodling är det lätt att komma in på ämnen som ekologi. De flesta blir nog nervösa när de hör hemmaodling och ekologi, eftersom de också har nåtts med den där trenden om att urin är bra växtnäring. Men du behöver alltså inte förse dina växter med ”guldvatten” bara för att komma undan billigt och ekologiskt. Du kan göra ekologisk och gratis växtnäring utan att behöva huka dig över en kanna: läs aftonbladet.se för mer information!