Lob, bob, wob och mob

Det verkar som att 2018 går i bobens tecken, precis som föregående säsonger. Utmärkande för i år är mjukare skiftningar och accentuering av ens egna drag: har du lockigt och tjockt ska det lyftas fram och du som har tunt hår behöver inte stå och fylla upp det längre. Bob går mot lob, mob och wob – men vad betyder de olika namnen? Lugn, du får reda på allt här!

Trött på att gå runt i någon intetsägande hästsvans? Då är det dags att gå till en prisvärd frisör i Stockholm som specialiserar sig på hårvård till mycket bra kvalitet. Trendriktigt för 2018 är bob i olika varianter, men glöm inte att verkligen låta din egen hårkvalitet spela huvudrollen, för det är den personliga kvaliteten som utmärker 2018s hårtrender! Inspireras av kändisarna, bland annat har Margot Robbie och Sofia Boutella bob i år.

Kort eller långt? Båda funkar i år

Bob är alltså en klassisk page, medan lob betyder long bob, lite längre bob helt enkelt. Mob är mid-length bob och wob är wavy bob! Så egentligen är det bara att välja vilken bob-typ du gillar och gå med det du känner accenturerar just ditt hår på bästa sätt och vad som passar ihop med din ansiktsform. I expressen.se kan du läsa mer om olika frisyrer.

– I år handlar det mycket om att plocka fram varje enskild individs egen hårkaraktär, har man lockigt hår lyfts lockarna fram och har man vågigt lyfts det vågiga fram. Samtidigt inspireras vi av återkommande stylingar under modeveckorna. – Damernasvärld.se

För den som skulle våga sig på ännu kortare än bob är det riktigt hett med en utväxt pixiefrisyr, en kort ”pojkfrisyr”. Ett tips är att klippa de korta frisyrerna mot hösten eftersom hårets slits en del på sommaren. Lycka till och hoppas du kunde hitta lite inspiration!