Prosecco på läpparna

Att ett läppbalsam doftar gott av hallon eller vanilj är inte direkt en nyhet längre. Många av oss minns kanske när vi var små och nästan fick impulsen att äta upp vår lipsyl för att den luktade så gott.

Idag finns hel uppsjö olika läppbalsam att välja mellan, och för att sticka ut lite extra börjar fler och fler lansera läppbalsam med lite mer… speciella dofter. Prosecco, cosmopolitan och GT? Det är några av de dofter som verkar vara på allas läppar idag.

För något år sedan var kokosolja det enda folk kunde tänka sig smörja in sig med. Kokos över lag är nog en produkt som börjar blekna lite. Vissa av oss vill ha något neutralt och väljer kanske någon återfuktande kräm ifall våra läppar spricker lite. Men för andra är läppbalsam helt klart mer än bara läkemedel!

Får det lov att vara en drink?

Läppbalsam i olika gulliga förpackningar, läppbalsam som ska förstora läpparna eller färga dem mer permanent. Vi har sett det mesta när det kommer till läppbalsam, men vi har nog inte sett allt än. I expressen.se kan vi nämligen läsa om ett märke som lanserat läppbalsam med doft av olika drinkar. Nu är frågan hur lyckat det är att komma till jobbet och lukta GT, men det är en fråga som får visa sig.